Ruimte calculator

Wij helpen je de ruimte berekenen

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht? Door de opslag zo efficiƫnt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Met de ruimte calculator helpen wij je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 7:00 tot 23:00 uur voor advies over formaten en opslagboxen.

Neem de volgende stappen

In de linker tabel van onze ruimtecalculator maakt u uw keuze. In de tabel ernaast ziet u direct de inhoud van de ruimte vermeldt in M3. Het is wellicht handig om naar aanleiding hiervan uw offerte op te vragen. In de gegevenstabel daarnaast, ziet u uw opslagbehoefte inmiddels ingevuld.

U kunt een inschatting maken op basis van de indeling van een aantal kamers, aantal verhuisdozen of u stelt dit samen in de detail berekening. Onze ruimtes zijn ca. 3 meter hoog. We gaan er vanuit dat sommige meubelstukken gestapeld kunnen worden. Wij raden aan om de meubelstukken die u kunt demonteren ook gedemonteerd op te slaan. Mocht u twijfelen aan de grootte van de opslagruimte die u nodig heeft dan voorzien wij u graag van advies. U bent van harte welkom om te komen kijken zodat wij u kunnen helpen bij maken van uw keuze.

* m3 zijn indicatief e.g. niet elke bank is even groot.
Er kan vaak veel meer in een ruimte dan u denkt, indien gewenst helpen wij u met tips hoe de unit in te pakken.

Vraag een offerte aan

Wij bieden uiteenlopende maten ruimtes aan. Vraag voor de exacte maten naar prijs en beschikbaarheid. De opzegtermijn bij Het Opslaghuis is 14 dagen.

Het Opslaghuis veilig en betrouwbaar!